Blijven draaien

uit liefde voor de sport

Onderhoud en reparatie

Goed onderhoud en goede service; alleen daarmee blijft jouw fiets in topconditie. In onze open werkplaats verrichten wij alle mogelijke reparaties aan jouw racefiets en mountainbike. Bij een servicebeurt bieden we je keuze uit verschillende onderhoudspakketten. Zo weet je van tevoren exact wat je van ons kunt en mag verwachten. Reserveonderdelen hebben we ruim op voorraad. Oh ja, en waar jij je fiets gekocht hebt… dat maakt ons niet uit.

Service

Jij en jouw fiets voelen zich thuis bij Meeuwisse Wielersport, de thuisbasis voor snel en vakkundig onderhoud. Wij selecteren jouw onderdelen en accessoires met de uiterste zorg en houden jouw fiets in absolute topconditie.

Jouw racefiets of mountainbike weer snel tiptop in orde? Wij bieden je altijd de beste service en willen graag je verwachtingen overtreffen. Want alleen met een optimaal goed onderhouden racefiets/mountainbike ervaar je fietsplezier pas echt.

Een eerlijk advies begint bij de keuze van de juiste materialen. Wij stemmen jouw fiets tot in detail af op je ambities, dromen, eisen en wensen. Stap voor stap bouwen we samen jouw fiets verder op met keuzes uit wielsets, sturen, zadels en nog veel meer.

Meeuwisse Wielersport

In 2021 opende Meeuwisse Wielersport haar werkplaats voor zowel de startende als de meest ervaren fietser. Een kleinschalig lokaal bedrijf met een enorme expertise. Ons motto? Iedereen verdient persoonlijke aandacht, goede service en een passend advies.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk materiaal is. Niet alleen vanuit de passie voor het fietsen, maar ook door de jarenlange ervaring opgedaan in de professionele wielerwereld. Wij ademen wielersport en vertellen hier graag meer over onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Melle Meeuwisse

Ik ben het gezicht achter Meeuwisse Wielersport en tot op de dag van vandaag ben ik terug te vinden in het wielerpeloton. Weliswaar niet meer op internationaal niveau, maar lekker in de koersen die ik zelf leuk vind. Vandaar dat je mij nog vaak terugziet in een wielercriterium of een mountainbike marathon. Verder kun je mij ook terugvinden langs het parcours waar ik als mechanieker de renners van onder meer Team NL bij sta.

Het finetunen en perfectioneren van sportfietsen is écht mijn ding. Ik kan deze passie dan ook goed kwijt in mijn werkplaats. Dus, voor adviezen of ander vragen verwelkom ik je graag in onze winkel.

Ondek meer over Meeuwisse Wielersport

Onze werkplaats

Recente projecten

Gabbiano Wheels