Blijven draaien

DE WERKPLAATS VOOR WIELERSPORT​

Onderhoud en reparatie

In 2021 opende Meeuwisse Wielersport haar werkplaats voor zowel de startende als de meest ervaren fietser. Een kleinschalig lokaal bedrijf met een enorme expertise. Ons motto? Iedereen verdient persoonlijke aandacht, goede service en een passend advies.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk materiaal is. Niet alleen vanuit de passie voor het fietsen, maar ook door de jarenlange ervaring opgedaan in de professionele wielerwereld. Wij ademen wielersport en vertellen hier graag meer over onder het genot van een kop heerlijke Il Magistrale.

Wielbouw service

Heb je een kapot wiel of ben je gewoon toe aan iets nieuws?

Laat je adviseren in onze werkplaats. Met ons ruime assortiment velgen en naven maken wij een mooi wiel voor je.

Alle wielen worden door ons met de hand opgebouwd en bieden daarmee de best denkbare kwaliteit.

Op zoek naar een high-end product? Onze Gabbiano wielen geven je het antwoord.

Voorvork- en demperrevisie

De voorvork is één van de belangrijkste (en soms duurste) onderdelen van je mountainbike. Helaas is het een onderdeel dat je zelf nauwelijks kunt reinigen en onderhouden. Voorvorkonderhoud vraagt specialistische kennis en specifiek gereedschap. Wij kunnen het onderhoud dus voor je doen! Door regelmatig voorvorkonderhoud uit te voeren voorkom je slijtage, waardoor
de vork langer meegaat en je comfortabeler fietst.

Custom build

Dé oplossing voor elke fietsliefhebber: Custom built fietsen. Je persoonlijke droomfiets op jouw maat samengesteld. Geen concessies meer: je kiest alles volledig zélf. Frame, wielen, aandrijving, zadel, remmen. De beste accessoires die bij je passen én in de kleur die jij wilt. Rijd jij het liefst door het bos of vooral over de weg? Sportief of rustiger? Bergop of vals plat? We stellen je fiets samen op wie je bent en hoe je fietst.

Ondek meer van onze Werkplaats

Onderhoud en reparatie

WIELBOUW SERVICE

VOORVORK- EN DEMPERREVISIE

CUSTOM BUILD