Blijven draaien

DE WERKPLAATS VOOR WIELERSPORT​

Custom build fietsen

Dé oplossing voor elke fietsliefhebber: Custom Built. Je persoonlijke droomfiets op jouw maat samengesteld. Geen concessies meer: je kiest alles volledig zélf. Frame, wielen, aandrijving, zadel, remmen. De beste accessoires die bij je passen én in de kleur die jij wil. Rijd jij het liefst door het bos of vooral over de weg? Sportief of rustiger? Bergop of vals plat? We stellen je fiets samen op wie je bent en hoe je fietst.

Custom build wielen

Met Gabbiano bieden wij een brede keuze aan hoogwaardige carbon wielen voor verschillende categorieën en omstandigheden. Aerodynamische en lichtgewicht carbon wielen, gebouwd om lang mee te gaan en die uitstekende prestaties bieden. Handgespaakt en samengesteld met de naaf en spaak die het beste bij jou past.

Upgraden

De oplossing voor iedereen die het nét even iets anders wilt. Je hebt een mooie fiets, maar er mist iets…

Een nieuw logo, een naamsticker of een detail op de wielen kan al een verschil maken. Met onze eigen snijmachine maken we de stickers die we daarvoor nodig hebben.

Zo maken we jouw mooie fiets nóg iets mooier.

Advies

Custom Build of upgraden hoeft niet duur te zijn. Eerlijk advies vinden wij heel erg belangrijk en wij denken dan ook graag mee in de te maken keuzes.

Want één ding is zeker: elke rit is weer anders en ook de ritten zelf veranderen in de loop van de tijd.

Ondek meer van onze Werkplaats

CUSTOM BUILD​

Onderhoud en reparatie

WIELBOUW SERVICE

VOORVORK- EN DEMPERREVISIE